Trouwkoetsen

Op de mooiste dag van je leven verzorgen wij graag jullie trouwvervoer in stijl. Laat u letterlijk en figuurlijk vervoeren door onze romantische trouwkoetsen en gezellige paardentrams!

 

Witte trouwkoets

De witte trouwkoets is bij uitstek geschikt voor een romantische bruiloft. Met deze mooie witte koets, met de mogelijkheid om ook nog 3 bruidskinderen mee te nemen beleeft u bij alle weersomstandigheden een vorstelijke rit. We hebben 2 verschillende witte trouwkoetsen. Een grote en een kleine uitvoering, de keuze is aan u! De koetsen worden getrokken door twee friese paarden. Maar een stijlvolle vierspan behoort ook tot de mogelijkheden. De ramen in de deuren kunnen aan beide kanten open. Omdat er rondom ramen in de koets zitten kunt u altijd om u heen kijken en uiteraard goed gezien worden. Op jullie trouwdag staan jullie immers in het middelpunt van de belangstelling. De koetsen hebben een de lage instap dat is ideaal voor een trouwrijtuig.

 

De Victoriakoets

De Victoria is een donkerrood open rijtuig getrokken door vier friezen. In deze koets kunnen twee volwassen personen en eventueel ook twee bruidskinderen. De kap op het rijtuig kan bij wind, koude of regen omhoog. De kap overdekt dan de achterzijde van het rijtuig. Deze koets is ook zeer geschikt voor het vervoer van speciale gasten voor allerlei gelegenheden.

 

De Landaulette

De Landaulette is een rijtuig dat voor elke gelegenheid en bij ieder weertype ingezet kan worden. Deze koets kan namelijk helemaal dicht, maar ook gedeeltelijk open gereden worden. Er kunnen tot vier personen in vervoerd worden.

 

Ervaren Koetsiers

Alle rijtuigen worden bestuurd door ervaren koetsiers. Met de trouwkoets rijdt ook een palfrenier mee die de deuren voor u openhoudt en helpt bij het in- en uitstappen. De koetsiers en palfrenier zijn uiteraard passend gekleed.